Biblioteca de cunoștințe / Cum să faci upgrade sau downgrade la planul tău

Cum să faci upgrade sau downgrade la planul tău

21 au considerat util (27 voturi) ...
Înapoi la baza de cunoștințe

Îți poți schimba planul de găzduire oricând. Iată cum funcționează upgrade-urile și downgrade-urile.

Cum să soliciți un upgrade sau downgrade

  1. Conectează-te la zona de client TPC Hosting la https://tpc-hosting.com/login[[T10]].[[T11]]
  2. Accesează Servicii și apasă pe planul tău de găzduire.
Selectează Upgrade/Downgrade și alege noul plan. Sau contactează-ne printr-un tichet de suport dacă ai nevoie de îndrumare pentru a alege planul potrivit pentru tine.

Upgrade-uri

Când faci un upgrade, plătești doar diferența de preț dintre planul tău actual și noul plan, calculată proporțional pentru perioada prepaid rămasă. Serviciul continuă fără întrerupere.

Downgrade-uri

Când faci un downgrade, orice credit rămas pe planul tău actual este aplicat pentru a extinde serviciul la noul tarif (mai mic). Îți recomandăm să contactezi echipa noastră înainte de a face downgrade pentru a te asigura că noul plan îți satisface nevoile.

Restricții

  • Downgrade-urile care necesită migrare sau reconfigurare sunt limitate la o dată la 30 de zile.
  • TPC Hosting poate percepe un comision administrativ unic pentru modificările de plan. Acesta îți va fi comunicat înainte de efectuarea modificării.

A fost util acest articol?



Aveți în continuare nevoie de ajutor?

Deschideți un tichet de suport →

Pe această pagină